Elena Antonovska, naš gost predavač, koja je martu 2017. godine proglašena za najuspešniju ženu menadžera u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja i Flow centar vas pozivaju na jedno od najinspirativnijh predavanja ovog proleća:

“Svako od nas u jednom momentu krene putem ličnog i duhovnog razvoja. Obično je to momenat kada barem svesno počinjemo da shvatamo da nam je potrebno duboko lično isceljenje kao neophodan deo tog putovanja. Ovo razumevanje nas onda usmerava u pravcu gde nam je isceljenje potrebno te nam razne metode omogućavaju isceljenje tela, emocija, uma, sloj po sloj, polako ali sigurno. Svakako, ovo nije novost. Od drevnih vremena je duhovna praksa opisivana kao proces isceljenja.

Naš je život često preopterećen mnogim aktivnostima, šta više, previše je eksternih aktivnosti u našim životima. Većinu njih generišemo mi sami, čisto da bi se nečim bavili, iako time izražavamo našu duboku želju da pronađemo svoj identitet, prepoznavanje ili status.

Želeći da shvatimo sebe i da razumemo ko smo mi, a da nas pri tom svet prihvati, mi težimo preopterećenju. I onda, ne postižemo ono što želimo u punom potencijalu i kapacitetu. Život postaje komplikovan i nezdrav. A i mi sa životom gubimo zdravlje, razum i mir. I onda je gotovo.

Sve dok ne postavimo sebi duboka, duhovna i životna pitanja koja redefinišu i unapređuju naš život. Odgovori na ova pitanja nas dovode do alternativnih načina življenja i sudelovanja u svetu. Novi načini su više naši, a manje materijalistički orijentisani, i funkcionišu na principu „manje je više“. Njih ima toliko mnogo različitih da jednostavno možemo odabrati koji je najbolji za nas.
Isceljenje je proces povratka u celovitost našeg života, sa našim životom, za naš život. To je kontinuirani proces, redovna praksa koja uranja u sve sve što smo mi, a vodi nas ka miru, spokojstvu i ljubavi.

Mnogo je puteva ka isceljenju: tradicionalna i komplementarna medicina, psihoterapija, joga, meditacija, molitva, afirmacije, kreativna vizuelizacija, vraćanje u prošle živote… I još mnogo drugih. Bilo koji put može postati deo našeg života sa ciljem daljeg oporavka ili produbljavanja naše samospoznaje.
Međutim, uvek je prvi korak u ovom procesu da prepoznamo potrebu da se preusmerimo i izaberemo neki od ovih puteva. Da razumemo da nešto nije u redu u našim životima odnosno sa nama i da smo nesrećni i da smo zaglavljeni u nečemu što ne liči na nas. Jednostavno da razumemo da živimo tuđe živote.

Isceljenje je pozivnica da preuzmemo odgovornost za sebe, bez obzira na ceo bol i patnju kroz koje smo prošli dok nam se dešavao život, jer je najbitnije kako se spraviti sa tom patnjom. Imaginativni i kreativni putevi i načini samospoznaje i upravljanja sobom će nas osloboditi negativnih reakcija na koje smo navikli, a daće našem životu dublji smisao i značaj.

Isceljenje će nas dovesti do celovitosti naše ličnosti kultivirajući uz put otvorenost, strpljenje, praštanje i ljubav, pretvarajući patnju u pomirenje i prihvatanje, postajući sam svoj isceljitelj.
Izbor je naš, kao i put. Od nas zavisi koji ćemo put izabrati…
Načini da se to postigne zahtevaju samo rad na sebi i razumevanje sebe, i malo hrabrosti da se upustite u avanturu svog života.
Obećavam da će to biti najuzbudljivije putovanje koje ste ikada imali.”

Svratite u Centar Transformacija u petak 5.aprila od 19h na predavanje i uvod u radionice Soul healing-Put ljubavi i slobode (link do rabotilnicata)

Na predavanju će biti najavljene u više detalja i individualne sesije Balansiranja energije i Nehipnotičke regresije koje Elena radi.

Prijave su obavezne putem stranice Centra Transformacija ili na Amrin broj telefona +387 62 832 308.

Više o predavaču:
Elena je sertifikovani Profesionalni kouč Erikson Koledža iz Kanade i vlasnik Ars Lucida – Coaching & Training.
Master je energetskog isceljivanja i Mentor za lični razvoj, gde je lista znanja koja poseduje prilično duga (CEFE Trener, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, Regression therapist, Reiki Master, Bach Flower Remedies Practitioner, Pranic Healing instructor, Bars voditelj i td).
Svoje profesionalno iskustvo stiče u različitim poslovnim okruženjima kao što su vladine institucije, osiguranje, odnosi sa javnošću i nezavisan rad na polju ličnog i profesionalnog razvoja, komunikacija i koučing, duhovnost i energetsko isceljivanje.
Od 2007 Elena usmerava svoj profesionalni put prema nezavisnoj praksi ličnog rasta i razvoja i trajne transformacije pojedinaca i grupa kada kreira svoj Centar za lični razvoj, u kome su u to vreme bile uključene samo alternativne metode.
U međuvremenu, Elena širi svoj rad u biznis kontekstu na polju korporativnih i otvorenih treninga u oblasti komunikacije, prodaje i menadžerskih veština, koučing okrenut ka rešenjima, NLP-a, alata za procenu i treninga za preduzetnike.
Danas, Ars Lucida – Coaching & Training je mesto gde se veštine, tehnike, metode i znanje apliciraju na sve aspekte ljudskog bića kao celina. Aktivnosti Ars Lucide su bazirane na podršci, motivaciji, edukaciji i inspiraciji individualaca i grupa u procesu samo-realizacije, promene i uspeha. Spoj drevnih i modernih znanja, primenjenih u svakodnevnom životu u obliku praktične duhovnosti, omogućava veoma široko delovanje i obuhvata različite ciljne grupe, a znanje se prenosi kroz individualni rad, treninge i radionice u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.
U martu 2017. godine proglašena je za najuspešniju ženu menadžera za 2016. godinu u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.