Moje Iscjeljenje

Metodologija radionica Heal Your Life je originalno razvijena od strane Louise L. Hay, žene koja me inspiriše cijeli moj život.

Zahvaljujući Siniši Uboviću koji je donio ovu metodologiju i na naše prostore imala sam priliku da učim i steknem zvanje Heal Your Life Coach & Teacher, te sada radim isto što je radila i Louise L. Hay.

Heal Your Life Coaching je najhumaniji i najučinkovitiji pristup pomoći svakoj osobi, koja želi bolje za sebe u ovom modernom vremenu, prepunom stresa i brzine.

Nakon dvije godine redovnih održavanja radionica, uvidjela sam da je današnjem čovjeku potrebno više metoda za iscjeljenje. Tako sam došla do ideje da proširim Louisinu radionicu sa drugim tehnikama i metodama koje mogu pomoći da živimo bolji, kvalitetniji i sretniji život, te je nazvala “Moje Iscjeljenje”.

Kroz moje radionice, koje su veoma moćne, pružaju vam se uvidi, razumijevanje, inspiracije i daju konkretni alati i smjernice kako da počnete da živite zdrav, sretan i svrhom ispunjen život.

Ukoliko pak niste osoba za grupni rad ili nemate mogućnost da izdvojite vrijeme za radionicu, Coaching je također, jednako učinkovita metoda za samopomoć i brži napredak. Intenzivnim programom rada na sebi u trajanju od 90 dana dobijate fantastične rezultate. Doživljavate totalnu transformaciju svog bića na svim nivoima, nakon čega više ništa nije isto. Sve je mnogo, mnogo bolje.

Ukoliko uviđate da se stvari u vašem životu stalno ponavljaju ili ako želite više od života, upravo je ova metoda za vas.

“U beskraju života u kojem se nalazim, sve je savršeno, cijelo i potpuno.” – Louise L. Hay

Amra.ba