Oslušnite tihi glas svoje duše! ♥

Budite u u istini: Ostvarite konekciju sa sobom, postanite čist provodnik, čujte i ostvarite svoju istinu !

Mi ljudi smo kompleksna, vibraciona bića, koja često, iz momenta u momenat, odlaze u ekstreme u svakom pogledu. Balansiranje ekstrema je ključno za postizanje stabilnosti i harmonije.
Ekstremi su naša svakodnevica. Njih diktiraju slojevi i slojevi više nesvesnih nego svesnih sadržaja: emocije, misli, karmički obrasci, duhovna stanja. Vozaju nas na životni rollercoaster, a mi ni ne znamo da se vozamo. Šta više, uživamo u vožnji, misleći da živimo. 😊 Šaltamo se između srca i uma, i ponekad(samo ponekad), oslušnemo tihi glas naše duše iz tamnih dubina stvaranja. Sve dok nas ne spopadne neka situacija koju obično mi ili naš um ne može da kontroliše. Naravno, onda je potrebna promena fokusa i realizacija da mi nismo naš um, već više svesnost. Kako nam je on potreban, bilo bi dobro razvijati zdravi odnos sa našim umom, zar ne?
Dok, u senci, srce čeka da nam otvori put ljubavi, lepote, zahvalnosti, radosti, ekspanzije i inspiracije. To su vrata za Prisutnost, Svest i Bivanje. Vrata za realnosti daleko van sebe, čak mogu biti i vrata za čuda i energetsko isceljivanje.
Mi imamo izbora. Živeti u anksioznosti, strahu, brizi ili negativnosti ili ljubavi i jednostavno disati, promeniti fokus i ući u duboki mir našeg srca. Kada jednom vratimo osećaj mira i prisutnosti, onda i naš um poslušno prati.
Mi smo rođeni konektovani, a i slobodni. Naše je pravo, obaveza i odgovornost da tu konekciju i slobodu zadržimo i izrazimo, bez obzira na činjenicu da nas pre toga čeka ozbiljno kopanje kroz fasete tame koji je pokrivaju. Jer je samo taj jedan, jedini put do beskonačne energije i života u blagostanju i isceljenju.
Ovo je radionica koja će vas pomeriti, očistiti i otvoriti za osećaj unutrašnjeg mira, čak i ushićenja samim sobom. Vratićete se u svoj dom. U svoje srce. U sebe.

Teme radionice:
Deo 1: Energija i telo
Deo 2: Emocije i Karma
Deo 3: Mind
Deo 4: Spirit
Deo 5: Coaching
Deo 6: Kreiranje iz srca

Benefiti radionice:
– Oslobađanje od stresa
– Isceljenje na svim nivoima
– Jasni uvidi u lična životna iskustva
– Koncentracija, memorija i fokus
– Samopouzdanje, snaga i hrabrost
– Unutrašnji mir, spokojstvo i blagostanje
– Povećanje i stabilizovanje energije u sistemu
– Balansiranje i harmonizacija energetskog sistema
– Harmonija misli, emocija i duha
– Fokus na životna rešenja
Budite nežni. Imajte saosećanja za sebe. Budite dobri za sebe i brinite se o sebi. Osetite svoje srce i dozvolite da ljubav i milost se izliva iz vas.
Reference metoda koji se koriste u radionici:
– Različite energetske prakse
– Emotional Clearing & Inner Child Work,
– Elementi Transakcione analize & NLP,
– Coaching Program “Transformation”,
– Erickson Solution Focused Coaching Basics,
– Regresoterapija
– Mentalni procesi – različite metode
– ATIH i Shamanizam.

Radionica je za sve prisutne sa popustom 50% i iznosi 100eur za oba dana. 💖

Prijave su obavezne putem stranice Centra Transformacija ili na Amrin broj telefona +387 62 832 308.

Predavač: Elena Antonovska
Više o predavaču:
Elena je sertifikovani Profesionalni kouč Erikson Koledža iz Kanade i vlasnik Ars Lucida – Coaching & Training.
Master je energetskog isceljivanja i Mentor za lični razvoj, gde je lista znanja koja poseduje prilično duga (CEFE Trener, PCM Coach (Process Communication Model), Wing Wave coach, NLP Practitioner, Regression therapist, Reiki Master, Bach Flower Remedies Practitioner, Pranic Healing instructor, Bars voditelj i td).
Svoje profesionalno iskustvo stiče u različitim poslovnim okruženjima kao što su vladine institucije, osiguranje, odnosi sa javnošću i nezavisan rad na polju ličnog i profesionalnog razvoja, komunikacija i koučing, duhovnost i energetsko isceljivanje.
Od 2007 Elena usmerava svoj profesionalni put prema nezavisnoj praksi ličnog rasta i razvoja i trajne transformacije pojedinaca i grupa kada kreira svoj Centar za lični razvoj, u kome su u to vreme bile uključene samo alternativne metode.
U međuvremenu, Elena širi svoj rad u biznis kontekstu na polju korporativnih i otvorenih treninga u oblasti komunikacije, prodaje i menadžerskih veština, koučing okrenut ka rešenjima, NLP-a, alata za procenu i treninga za preduzetnike.
Danas, Ars Lucida – Coaching & Training je mesto gde se veštine, tehnike, metode i znanje apliciraju na sve aspekte ljudskog bića kao celina. Aktivnosti Ars Lucide su bazirane na podršci, motivaciji, edukaciji i inspiraciji individualaca i grupa u procesu samo-realizacije, promene i uspeha. Spoj drevnih i modernih znanja, primenjenih u svakodnevnom životu u obliku praktične duhovnosti, omogućava veoma široko delovanje i obuhvata različite ciljne grupe, a znanje se prenosi kroz individualni rad, treninge i radionice
u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.
U martu 2017 godine proglašena je za najuspešniju ženu menadžera za 2016 godinu u oblasti ličnog i profesionalnog razvoja.