Uz Reiki su čuda moguća! 🙂

Svakog dana dobijem po neku potvrdu, po neko novo iskustvo mojih učenika i klijenata kako Reiki na suptilan i nježan način mjenja nas…a kroz nas i sve ostale aspekte života u skladu sa onim što jesmo (a što često zaboravimo).

Kada prođete inicijaciju, više ne morate čekati da vam drugi rade tretmane. Dobijate prijatelja, ljekara i savjetnika za cijeli život. Reiki je uvijek tu ♥

Za koga je Reiki?
Za sve one koji žele da ostvare sebe u potpunosti, oslobađajući se strahova, negativnih šablona, trauma itd. Za one koji žele da spoznaju svoje maksimume, pa i da ih pomjere. Za one koji žele da učine nešto istinski kvalitetno za sebe i svoje okruženje, za svoje najdraže, za planetu…

Redovnom Reiki praksom omogućavamo postizanje harmonizacije na tjelesnom i emocionalnom nivou, što nam daje stabilnost ka duhovnom usavršavanju i napredovanju.

Ko može da radi Reiki?
Apsolutno svako ko to želi, ko se pronašao u prethodnom odgovoru, i djeca takođe. Reiki ne bira godine. Meni je drago da čak i među najmlađima imam Reiki učenike, djecu mojih prijateljica, koje su takođe Reiki praktičari.

Da li Reiki ima veze sa religijom?
Ne naravno, Reiki je prirodna medicina i kao takav nije oprečan nijednoj religiji. Imala sam život prije Reikija a imam život i sa Reikijem. Uz Reiki moja vjera je jača i čistija, jer je Reiki čista ljubav.

Spremni za promjene?

TEHNIČKI PODACI:
Zbog ograničenog broja mjesta i detaljnijih uputa za pripremu, prijave su neophodne putem maila i to najkasnije do četvrtka, 02.05.2019. godine.

Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte putem maila amra.reiki@gmail.com ili na broj 062-832-308.

S ljubavlju,
Amra ♥