Centar Transformacija u saradnji sa Školom za yoga učitelje RYA iz Indije, omogućava upis u školu yoge za narednu generaciju 2021, a po metodologiji YOGA ALLIANCE. Edukacija je namijenjena svima onima koji se žele upoznati i produbiti svoje znanje o yogi, filozofiji i psihologiji yoge, ayurvede i njene terapeutske primjene, bez obzira na prethodno iskustvo.

Nastava će se odvijati svaki drugi vikend/nedjeljom počevši od 05.09.2021. godine u trajanju od 4/5 mjeseci (ovisno o nivou), a po završetku obuke polažu se ispiti i dobijate Yoga Alliance diplomu za određeni nivo. Takođe napominjemo da će biti mogućnost pohađanja škole Online, putem ZOOM aplikacije, kao i u prostorijama Centra Transformacija u Sarajevu.

Program je u skladu sa standardima YOGA ALLIANCE Indija i sastoji se od teorijske i praktične nastave:
1. Filozofija yoge
2. Shatkarma
3. Anatomija
4. Pranayama
5. Asana (Hatha i Ashtanga yoga)
6. Yoga terapija
7. Mantra, Bandha, Mudra, Chakra
8. Meditacija itd.

Nakon obuke, pored potvrde o sprovedenim časovima obuke, polaznici će biti obavezni da napišu zadani rad, te polažu pismeni, usmeni i praktični dio ispita za nivo obuke koji su pohađali. Za pitanja i prijave javite se na mail info@transformacija.ba ili na broj +387(0)62-832-308 (Viber, WhatsApp).

Vaši RYA India i Centar Transformacija Sarajevo. Namaste.