Ukoliko želite spoznati sebe, povezati se sa svojim višim JA i pri tome uživati kao nikad prije…pridružite nam se na ovom putu svrhe svake duše.

Sada već tradicionalno organizujemo Silent Retreat za Vas od 08 do 11. juna 2023.Silent Retreat namjenjen je svima onima koji su željni novih iskustava i spoznaja, a koji prvenstveno žele da se posvete sebi.

Ovo je idealna i jedinstvena prilika da kroz tišinu usmjerite pažnju ka svom unutrašnjem svijetu i pronađete mir i sklad u ritmu prirode, jer je zabranjen svaki vid komunikacije, korištenje mobitela, čitanje knjiga i sl.Zato vas vodimo u predivnu, divlju prirodu tj. planinsku kuću „Varda“, koja se nalazi u Ledenicama blizu Mostara (Rujište). Više informacija na: https://www.facebook.com/varda.mountain.house/?ref=page_internal

Ovaj apartman uključuje 2 spavaće sobe (kolektivni smještaj), dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i električnim kuhalom (sami sebi spremate hranu), te 1 kupaonicu s tušem i sušilom za kosu + toalet i tuševe vani. Zato je maksimalan broj osoba samo 8.

OKVIRNI PROGRAM:
Četvrtak, 08.06.2023.
Polazak u 7h iz Sarajeva.
Ukoliko ne možete dobiti slobodan dan dođite nakon posla.
Nakon dolaska smještanje, upoznavanje sa domaćinima i objektom, detaljnim planom i programom.
.
.
Nedjelja, 11.06.2023.
Polazak za Sarajevo u poslijepodnevnim satima. Prijavljeni učesnici će dobiti detaljan program 7 dana prije polaska.

– Cijena sa organizovanim prevozom je 400KM (program, smještaj, prevoz).
– Cijena sa vašim vozilom je 370KM (program, smještaj).
– Za sve one koji su ranije bili na nekom od naših Retreat-a cijena se umanjuje za 30KM. Samo uplatom akontacije od 50KM rezervišete svoje mjesto (nema povrata iste).
– Prijave i uplate akontacije primamo najkasnije do 31.05.2023. godine po navedenim cijenama. Cijene nakon 31.05.2023. godine se povečavaju za 100KM ovisno od aranžmana.
– Smještajna jedinica je ograničena brojem kreveta na 8. Stoga požurite sa uplatama akontacija. Preostali iznos možete uplatiti najkasnije na dan polaska.
– U kući je pušenje zabranjeno. Konzumiranje alkohola i drugih vrsta droga za vrijeme Retreat-a u potpunosti je zabranjeno.Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj 062-832-308 Amra.Radujemo se novom druženju sa Vama.


Vaš Transformacija Tim