PranaHealing za vas!
Tražite li načine kako da poboljšate svoje zdravlje? Želite li više unutarnjeg mira i balans  u svom užurbanom životu? Tražite li dublju vezu sa sobom i svojom okolinom? Tražite li uspješan način da dovedete u balans  svoje tijelo i um?
Onda ste došli na pravo mjesto, PranaHealing!


PranaHealing je lijek za vaše tijelo, um i dušu. Prana je sanskrtska riječ i grubo prevedena znači životna energija. Postoji mnogo naziva za ovu životnu energiju kao što su Prana, Ki, Chi, Ruah, Manna i Pneuma. Ova životna energija koristi se i u akupunkturi. Kinezi ga zovu Chi.


Kako radi?
Iscjeljivanje tijela i duše je najmoćniji način da ponovno pokrenete svoju energiju. Većina fizičkih i emocionalnih pritužbi javlja se ,jer naša životna energija ne može da normalno cirkuliše zbog raznih blokada u tijelu. To je često uzrokovano negativnim iskustvima, stresom ili emocionalnim blokadama. To ne samo da uzrokuje fizičku nelagodu, već se također osjećamo umorno zbog pada energije i čini nam se da nam i drugi aspekti našeg života, sve više izmiču našoj kontroli (naše zdravlje, odnosi sa ljudima, posao, itd.). 


Iscjeljivanje tijela i duše djeluje na četiri razine: fizičkoj, emocionalnoj, mentalnoj i duhovnoj. Tijekom moje sesije životna energija će vam pomoći da aktivirate svoju sposobnost samoiscjeljenja.
Moj moto je  “Ne postoje neizlječive bolesti, postoje samo neizlječivi ljudi”.


Kontakt: Ekrem Raković

Whatsapp/Viber : 0031 63 04 88 232 

E-mail:  rakovic_e73@live.nl