Zakoračite u svijet zanimljivih dijaloga i diskusija koje izazivaju razmišljanje uz naš potpuno novi podcast, “Transformacija”!

Da li ste spremni da krenete na putovanje gde se perspektive sudaraju, ideje provode i priče se odvijaju? Pridružite nam se dok ulazimo duboko u sfere iscjeljivanja, zdravlja, preobražaja i šire, istražujući raznoliku tapiseriju ljudskih iskustava.

Svaka epizoda će sadržavati zadivljujuće razgovore sa običnim ljudima, rasvjetljavajući teme koje su najvažnije u današnjem dinamičnom svijetu.

Od istraživanja budućnosti do razotkrivanja misterija drevnih civilizacija, od rasprave o najnovijim trendovima do seciranja složenosti ljudskih života, “Transformacija” obećava da će biti vaše krajnje odredište za stimulaciju i inspiraciju.

Označite svoje kalendare i uključite se u 20:15h, petak 14.06.2024. dok zajedno krećemo na ovo uzbudljivo putovanje! Ne propustite priliku da budete dio razgovora koji oblikuje svijet.

Pratite novosti o našem lansiranju i zavirite u ono što se sprema. Pratite nas na društvenim mrežama Centar Transformacija i pretplatite se na naš newsletter kako biste prvi saznali!

Pripremite se da se isključite, opustite i uključite se u važne razgovore. “Transformacija” – gdje svaki glas pronalazi svoj odjek.

Pogledajte sve na: https://youtu.be/itQHy2-5I-E?si=2TEaLTc3raFeI6U5