Dobrodošli ste u školu joge po metodologiji rada Evropske Yoga Federacije, utočište mira i duhovnog rasta. Ovdje možete započeti svoje putovanje prema dubljem razumijevanju sebe i svijeta oko sebe. Naša misija je da vas podržimo na svakom koraku vašeg duhovnog puta.

Naši iskusni instruktori kao i učitelji vodit će vas s ljubavlju i posvećenošću, pomažući vam da produbite svoju praksu i povezanost sa sobom. Svaki čas je prilika za otkrivanje nove dimenzije unutrašnjeg mira.

Naši pažljivo osmišljeni programi vode vas kroz postepeni napredak, omogućavajući vam da se postepeno otvarate prema višem stanju svijesti i unutrašnjoj ravnoteži.

Otkrijte bogatstvo različitih stilova joge, uključujući Hatha, Vinyasa, Ashtanga, Kriya, Yin yogu itd. Svaki stil nudi jedinstvene tehnike koje vas vode ka dubljoj povezanosti sa sobom i Univerzumom.

Iskoristite naše dodatne resurse kao što su radionice, seminari i predavanja o zdravom načinu života, ishrani, meditaciji i duhovnom rastu. Produbite svoje znanje i obogati svoju praksu.

Naša škola je opremljena visokokvalitetnim rekvizitima koji podržavaju vašu praksu. Usredsredite se na unutrašnji mir koristeći naše prostirke, blokove, trake…

Naš sistem školovanja joga instruktora/učitelja obuhvata program od 600 sati edukacije i traje otprilike 3 godine. Smatramo da je toliko potrebno da bi se steklo razumijevanje joge i ovladalo njenom primjenom.

Program je u skladu sa standardima European Yoga Federation (EYF) i World Movement for Yoga and Ayurveda, kao i AYUSH (Indijskog ministarstva za jogu, ajurvedu i ostale tradicionalne metode).

NIVOI OBUKE U YOGA ŠKOLI SU:

I nivo Joga asistent: Yoga Pravesh (150 sati) asistent Joga učitelja

II nivo Joga instruktor: Yoga Parichaya (300 sati)

III nivo Joga instruktor i tehničar: Yoga Shikshaka (450 sati)

IV nivo Joga učitelj: Yoga Siromani (600 sati)

Također, uz znanje o jogi polaznici škole za yoga učitelja stiču znanje i iz područja Ayurvede (drevnog prirodnog načina liječenja) jer je znanje o oboje – cjelovito znanje.

PREDAVAČI U YOGA ŠKOLI SU:

1. Mahamandaleshwar Swami Suryananda Saraswati Yogacharya Amadio Bianchi Maharaj, učitelj joge i meditacije; predsjednik Evropske Yoga Federacije; osnivač Svjetske zajednice joge i ajurvede; predsjednik Svjetskog pokreta za jogu i ajurvedu; potpredsjednik međunarodne joga konfederacije New Delhi; savjetnik United Consciousness Global itd.

2. Jadranko Miklec učitelj joge i meditacije; podpredsjednik Evropske Yoga Federacije; međunarodni sekretar svjetske akademije za Ajurvedu iz Indije; učitelj transcendentalne meditacije i Maharishijeve vedske nauke; predsjednik instituta za jogu i ajurvedu “SUN” itd.

3. Nebojša Božanin, učitelj Krija joge.

4. Žarko Trišić, osnivać je Ajurveda centra Beograd; učitelj nauke o Kreativnoj Inteligenciji i tehnici TM, Maharishi International Academy; učitelj Maharishi đotiša itd.

5. Amra Kubat Okić, učiteljica joge i meditacije, predstavnica Evropske yoga federacije za BiH kao i Yoga Alliance India.

6. Adisa Džudža, učiteljica joge i meditacije.

7. Selma Dokara, učiteljica joge i meditacije.

8. Ena Manojlović, učiteljica joge i meditacije.

9. Armin Okić, učitelj joge i meditacije.

10. Aida Biščević, učiteljica joge i meditacije.

+ Gosti predavači: Dr. Vikrant Tomar Sight, Swami Saran Tureya, Andre Riehl, Swami Sukadev, Maida Mehić, Sandra Baksa, Sanja Alić itd.

Pridružite nam se i započnite svoje putovanje ka unutrašnjem miru, harmoniji i duhovnom blagostanju. Kontaktiraj nas za više informacija +387 62 832 308 ili info@transformacija.ba i rezervišite svoje mjesto u našoj školi joge. Čekamo vas s ljubavlju i otvorenim srcem.

Otkrijte dublju povezanost sa sobom i svijetom oko sebe u našoj školi joge. Dobrodošli na put harmonije i unutrašnjeg mira!