Dobrodošli na online radionicu

Prepoznajte svoju strast: Vodič u vašu višu svrhu

Vrijeme: Nedjelja, 27. listopada 2024., od 13h do 17h
Mjesto: Online-Zoom

Osjećate li da je vaše srce nevidljivom niti povezano s nečim većim od svakodnevnih obaveza i rutine?
Želite si priuštiti tihe, suptilne trenutke dubokog zarona u sebe kako biste osvijetlili svoju višu svrhu i uvidjeli kako je integrirati u svoj život?

Pridružite nam se na ovoj jedinstvenoj radionici koja će vas povezati s onim što vas najviše inspirira i pokreće. Otkrijte kako vaša strast može postati zvijezda vodilja na vašem      životnom putu.

Što možete očekivati:

🌟 Snaga volje, fokusa i sposobnosti                                                                                                           Usmjerite se na snagu koja vas pokreće i istražite kako volja, fokus i sposobnosti oblikuju vaš put do uspjeha. Spoj ovih triju elemenata ključan je za ostvarenje svakog cilja jer bez žara u srcu, predanosti i razvijenih vještina naš je put mnogo teži i izazovniji. Naučit ćete uskladiti ove tri komponente kako biste maksimizirali svoj potencijal i ostvarili svoje želje.

🌟 Otkrivanje svoje istinske strasti
Zaronite duboko u sebe i istražite što vas zaista ispunjava. Koje su to aktivnosti koje vas toliko zaokupe da zaboravite na vrijeme? Koji vam trenuci donose doživljaj slobode i ispunjenosti? Prepoznat ćete te dragocjene titraje svoje duše, koji vam daju snagu i inspiraciju, i otkriti kako ih proširiti na svoj svakodnevni život.

🌟 Povezivanje sa svojom vizijom
Uključite intuiciju i maštu kako biste kreirali viziju svog života vođenog svrhom. Kreativne vježbe vodit će vas do jasne slike vašeg života u kojem su vaši talenti i strasti u punom cvatu. Ovaj ‘energetski predložak’ poslužit će vam kao kompas prema svijetu o kojem sanjate, ali koji i aktivno stvarate.

🌟 Prvi koraci za veću integraciju svrhe
Poduzmite intuitivne i ostvarive korake prema primjeni svoje svrhe već sada. Počnite pretvarati svoje snove u realnost, korak po korak, s povjerenjem u to da i najmanja promjena donosi novu životnu energiju i otvara vrata za dublju transformaciju.

Ne propustite ovu inspirativnu priliku da oslobodite svoj potencijal i uskladite se sa svojom višom svrhom.

Voditeljica: Sandra Baksa – profesorica, edukatorica programa osobnog razvoja i meditacije, coach

Tijekom više od 20 godina vođenja grupnih i individualnih programa, posvećena sam pomaganju ljudima da otkriju svoj unutarnji sjaj i potencijal te da njime obogate našu zajedničku stvarnost.

Metode kojima se koristim, uključujući superučinkoviti emocionalni coaching, omogućuju brzo svladavanje prepreka i otvaranje novih životnih perspektiva.

Uživajući u radu s ljudima, osobito me veseli zajedničko istraživanje duhovne mudrosti i osobnih doživljaja, što donosi posebnu čar i dubinu našim susretima.

Nakon završenog studija kroatistike i južnoslavenskih filologija na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, uz kontinuirani rad u struci, licencirana sam kao trenerica u Akademiji za modernu primijenjenu psihologiju Achology gdje sam stekla naslov life coacha te u NLP Akademiji u sklopu Besse-Siegmund-Instituta gdje sam certificirana kao wingwave coach.

Završila sam brojne edukacije iz područja duhovnosti, poput programa Životne vrijednosti (Living Values Education), Obrazovanje o duhovnim i ljudskim vrijednostima (Value Education & Spirituality), Self-management Leadership, Pozitivno mišljenje, Snaga samopoštovanja, Upravljanje ljutnjom, Mindfulness based stress reduction…

Više od 20 godina bavim se meditacijom i poučavam je kao jednostavnu, ali moćnu praksu koja pomaže pojedincima da postignu unutarnju ravnotežu, emocionalnu stabilnost, pozitivan pogled na život, višu razinu energije i motivacije te dublji osjećaj osobne svrhe. Kao savršeno sredstvo osobnog razvoja ovaj tip meditacije može prakticirati svatko, bez obzira na životne okolnosti ili vjerovanja.

S radošću u srcu održavam retreate i grupne programe, a broj predavanja, meditacijskih ciklusa, radionica o samovodstvu, transformaciji ljutnje, emocijama, osobnim arhetipovima te nenasilnoj komunikaciji, koje sam dosad vodila, davno sam prestala brojati. Ono što se nije promijenilo jest moja posvećenost i uživanje u svakom susretu i iskustvu koje dijelim s polaznicima.

U individualnom radu koristim se raznovrsnim coaching tehnikama prilagođenim specifičnim potrebama svakog klijenta. Najčešće se oslanjam na emocionalni coaching (Wingwave), metodu koja u kratkom vremenu može ukloniti stres, stara ograničavajuća uvjerenja i neugodne emocije. Ta metoda ne samo da povećava emocionalnu stabilnost i pomaže u razrješavanju mnogobrojnih životnih tema, već jača kreativnost i otvara nove perspektive u različitim aspektima života. U procesu rada stvaram toplo empatično ozračje u kojem se svaka osoba osjeća viđenom, saslušanom i potaknutom na rast. Dobrodošli ste od sveg srca!

Dinamika rada na ovoj radionici:

Radionica je osmišljena tako da osigurava ravnotežu između edukacije, praktičnih vježbi, dijaloga i meditacije te će vam tako omogućiti da ostanete ugodno angažirani i napunite se energijom. Tijekom radionice planirali smo i dva kraća odmora kako biste se mogli dodatno osvježiti.

Prijavite se već sada i osigurajte svoje mjesto u ovom dinamičnom, inspirativnom i transformativnom iskustvu!

Pronađite svoju strast…

Otkrijte svoju svrhu… Stvarajte svoju budućnost…

Cijena radionice: 50KM

Više info: +387 62 832 308