Ukoliko ste oduvijek željeli biti iscjeljitelj i sami znate da prvo treba početi od sebe. Upravo vam ova akademija to i nudi. Počinjete sa vlastitim iscjeljenjem kako biste mogli postati holistički terapeut ili učitelj, te pomoći pri iscjeljenju drugima.

Akademija traje tri pune godine:
I školska godina – holistički praktičar (fizičko i energetsko iscjeljivanje)
II školska godina – holistički terapeut (mentalno i emocionalno iscjeljivanje)
III školska godina – holistički učitelj (duhovno iscjeljivanje)

START je 25 septembra 2022 godine, a završetak I godine škole (ne i učenja) u junu 2023 godine. Susreti se odvijaju jednom mjesečno (vikend) uživo i/ili online preko Zoom platforme, tako da se mogu upisati i osobe koje nisu iz Sarajeva. Škola obuhvata mnoge segmente, kao što su: yoga, reiki, life coaching, tre, ho’oponopono, bars, heal your life programi, ayurveda, feng shui itd.

Kreatorka ovog uspješnog programa je:
AMRA KUBAT OKIĆ rođena u Sarajevu 1979. godine gdje je završila škole i stekla zvanje dipl.oecc. No, međutim, nakon 20 godina rada u privatnim kompanijama odlučila je dati otkaz i posvetiti se holističom pristupu životu, kao i radu Centra Transformacija.Amra je od 20e godine instruktorica raznih rekreativnih sportova, a već duži niz godina učiteljica joge i meditacije, Usui i Karuna reikija, Heal Your Life programa, Life coach, te predstavnica Evropske joga federacije kao i Yoga Alliance USA/Indija…..Takođe je kreatorka programa rada na sebi “Moje Iscjeljenje”, koji se uspješno sprovodi posljednjih nekoliko godina, te je ova Akademija nastala upravo iz toga.

Amra o školi kaže sljedeće:
“Godinama sam tragala za cjelovitim, holističkim pristupom, te završila gomilu škola, seminara, obuka i radionica po cijelom svijetu. Međutim, svi su se uvijek bavili samo jednim dijelom bića. No, mi smo bića svih pet slojeva: fizički, emocionalni, mentalni, energetski i duhovni, te kao takvi ne možemo iscjeljivati samo jedan sloj. To bi bilo kao što današnja medicina liječi posljedicu a ne uzrok. Zato sam završila gomilu svih tih, raznih škola kako bih stekla znanje i praksu o svih pet slojeva jednog bića. Upravo iz tog razloga je kreiran ovaj program i trogodišnja akademija. Akademija koja nudi holistički pristup za iscjeljenje svih slojeva jednog bića, jer današnjem čovjeku baš to i treba.”

Osim Amre, u školi ćete upoznati i učiti od mahaatme-Okić Armina, čije ime govori više od riječi…ali i mnoge druge učitelje/ice iz raznih holističkih oblasti.

INFO sastanak će se održati 07.09.2022. u 20h u Centru Transformacija i na Zoom-u, u isto vrijeme. Prijave primamo do 15.09.2022. godine. Samo uplatom I rate obezbjeđujete svoje mjesto. Broj mjesta je ograničen na 5 osoba. Za dodatne info pišite na mail info@amra.ba

Ovo je prilika da uradite nešto najkorisnije za sebe. Vi to zaslužujete.

Amra&Armin