Pozivamo Vas na Seminar “Yoga Asana i Anatomija

Dragi ljubitelji joge,

S velikim zadovoljstvom vas pozivamo da se pridružite našem specijaliziranom seminaru posvećenom Yoga Asanama i Anatomiji. Ovaj seminar pruža jedinstvenu priliku za produbljivanje razumijevanja i prakse joge kroz detaljno proučavanje asana i njihovog uticaja na ljudsko tijelo.

Datum: 28-29.09.2024.
Vrijeme: od 9:00 do 17:00 sati
Mjesto: Trg Heroja 30, Sarajevo (može i Online)
Cijena: 200,00 KM

Što možete očekivati:

  • Teorijski dio: Upoznat ćete se s osnovama anatomije koja su ključna za pravilnu praksu joge. Naučit ćete kako različite asane utiču na vaše tijelo i kako ih prilagoditi za vlastite potrebe i ciljeve.
  • Praktična primjena: Kroz vođene sesije, istražit ćete kako pravilno izvoditi asane s obzirom na anatomske principe, kako biste poboljšali svoju praksu i smanjili rizik od ozljeda.
  • Interaktivni rad: Radit ćete u manjim grupama kako biste dobili personalizirane povratne informacije i savjete od iskusnih učiteljica.

Predavači: Adisa Džudža i Selma Dokara, učiteljice joge

Ovaj seminar namijenjen je svim ljubiteljima joge, od početnika do iskusnih praktikanata, koji žele unaprijediti svoje znanje i praksu. Pridružite nam se u istraživanju dubokih veza između tijela i uma te u otkrivanju novih dimenzija vaše jogijske prakse!

Prijave: info@transformacija.ba ili Viber/WhatsApp broj +387 62 832 308

Ne propustite priliku da unaprijedite svoju praksu joge i dublje razumijete svoje tijelo! Radujemo se vašem dolasku.

Namaste!