Šta je za mene POREDAK LJUBAVI?
To je nauka koja vas uči kako da sve radite po Božanskom redu da bi vas život imao tok Božanske sile, a takva sila daje savšene situacije, dogadjaje. Poznati zakone u kojima živite, da ne biste grešili to je za mene vrh mudrosti. Kada znate pravila u svim segnentima života vi čete lako rešavati komplikovane dogadjaje i dobrim koracima graditi budućnost.


Tehnika POREDAK LJUBAVI za mene je vrhovna tehnika, jer ne samo da vas uči koracima dalje, ona ustrojava, leči i preoblikuje sve predačko na svim aspektima i sve lično iskoračano na pogresan nacin.Lečiti unazad greške!!!


Ima li moćnije tehnike? Ima ovakvih individualnih, tehnika, ali je grupni rad veoma močniji, jer je snaga i brzina veoma veca.
Na ovoj grupnoj tehnici takođe ste u prilici da vežbate svoju pinealnu železdu, svoje treće oko, koje je glavni odgovorni urednik za stvaranje vaših života. Nigde necete biti u vecoj prilici da čitate informacije i da odmah dobijete povratne informacije toga što se kroz vas manifestovalo u svakom radu.


Boravak u ovakvom polju je isceljujući, iako ste samo posmatrač, a učešće u radovima je veoma veci talas isceljenja.Kao uvek počinjemo u 10h i na istom mestu.🙏❤️


Za više info kontaktirajte me na +381 655852288

Živi bili, radosni, mudri, zdravi i dugovečni.
Vaša Zoja 🙏❤️