Oslobodite svoj glas! Pjevajte s nama!

Glas je poput ogledala, pokazuje nam gdje smo i kako se osjećamo. Tehnike ove terapije primjenjuju se kod zdravih osoba, djece i odraslih u cilju podsticanja razvoja i prevencije bolesti, u dijagnostici, palijativnoj njezi, rehabilitaciji, psihoterapiji i mnogim granama medicine. Vježbe su sastavljene od suglasnika (koji su povezani s različitim dijelovima tijela) i samoglasnika (koji utječu na organe) , te osnovnih elemenata glazbenog izražavanja kao što su melodija i ritam, da bi se popravili ili uklonili neki fiziološki problemi.Vježbe terapijski djeluju na organe disanja, laringealne organe te pomažu kod mucanja, astme, nečujenja, lošeg sluha, slabe cirkulacije u slučajevima nervoze, anksioznosti, poremećaja spavanja isl.

Terapija pjevanjem po metodi “Škole za otkrivanje glasa” može da pomogne svima onima kojima je glazba i pjevanje sredstvo za rad na sebi, te onima koji koriste svoj glas svagodnevno: učiteljima, vaspitačima, glumcima, predavačima, pjevačima. Također može da postigne uspjeh i u radu s ljudima s posebnim potrebama: u uspostavljanju kontakta s osobama koje su ranije okarakterizirane kao nekooperativne ili nekomunikativne, u umirivanju i preusmjeravanju zbunjenih i senilanih.

O voditeljici radionice:

Ubavka Prusina živi i radi u Mostaru. Muzičku akademiju završila je u Sarajevu. Metodu terapijskog pjevanja usavršila je u Školi za otkrivanje glasa u Zagrebu koju vodi Baldo Mikulić jedini licencirani učitelj i terapeut pjevanja po metodi Škole za otkrivanje glasa u Hrvatskoj.

Vrijeme održavanja je svaka druga subota od 9.30h do 11.30h.

Cijena radionice je 40,00KM.

Od 12h nadalje su termini za individualne sate.

Prijave i dodatne informacije na: 063 860 971 ili ubavka.63@hotmail.com