Pozivamo vas da nam se pridružite inspirativnom druženju u okviru platforme “Dijalog za mlade” koje će se održati: 06. marta 2024. godine (srijeda) sa početkom u 17:00 hu Dječijoj kući Novo Sarajevo (Grbavička bb)

“Dijalog za mlade” dio je Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), koji pruža mladima priliku da identificiraju potrebe, izazove i neiskorištene potencijale te da zajednički predlože inicijative za unapređenje kvalitete života u našoj lokalnoj zajednici.

Očekuje vas zanimljiva prezentacija projekata i prilika za učešće u aktivnostima omladinskih inicijativa koje će biti realizovane tokom 2024. godine:

Fondacija CURE sa projektom “Siguran prostor za mlade”

Udruženje ”Baby Steps” sa projektom “NE vožnji pod dejstvom alkohola i narkotika”

Fondacija za razvoj “Transformacija” sa projektom “Yoga i mindfulness za mlade”

Udruženje dramskih glumaca Mundo Mondo sa projektom “KLINČ“ – predstava za mlade, produkcija i izvođenja

Osim što ćete saznati više o projektima, imaćete priliku prisustvovati motivacionom govoru Tomislava Cvitanušića, poznatog triatlonca, humanitarca i alpiniste iz Bosne i Hercegovine, koji će mlade povesti na nezaboravno putovanje kroz izuzetne životne podvige.

Ne propustite priliku da se povežemo, naučimo i inspirišemo jedni druge!

Pridružite nam se i postanite dio pozitivnih promjena prijavom na https://docs.google.com/forms/d/1ahHxGIVm6df_UPEGMj-9kDwFPx4YJiX-W536Q_IvabI/viewform?pli=1&pli=1&edit_requested=true

ReLOaD2 finansira Evropska unija u Bosni i Hercegovini, a sprovodi Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP) uz podršku Općine Novo Sarajevo.

Radujemo se vašem dolasku.

#ReLOaD