🔝 SILENT RETREAT VARDA 🔝

Ukoliko želite spoznati sebe, povezati se sa svojim višim JA i pri tome uživati kao nikad prije…pridružite nam se na ovom putu svrhe svake duše. Sada već tradicionalno organizujemo Silent Retreat za Vas od 6 do 9 juna 2024. godine. Silent Retreat namjenjen je svima onima koji su željni novih iskustava i spoznaja, a koji prvenstveno žele da se posvete sebi.

Ovo je idealna i jedinstvena prilika da kroz tišinu usmjerite pažnju ka svom unutrašnjem svijetu i pronađete mir i sklad u ritmu prirode, jer je zabranjen svaki vid komunikacije, korištenje mobitela, čitanje knjiga i sl. Zato vas vodimo u predivnu, divlju prirodu tj. planinsku kuću „Varda“, koja se nalazi u Ledenicama blizu Mostara (Rujište). Više informacija na: https://www.facebook.com/varda.mountain.house/?ref=page_internal

Ovaj apartman uključuje 2 spavaće sobe (kolektivni smještaj), dnevni boravak, potpuno opremljenu kuhinju s hladnjakom i električnim kuhalom (sami sebi spremate hranu), te 1 kupaonicu s tušem i sušilom za kosu + toalet i tuševe vani. Zato je maksimalan broj osoba samo 8.

OKVIRNI PROGRAM:
Četvrtak, 06.06.2024.
Polazak u 7h iz Sarajeva.
Ukoliko ne možete dobiti slobodan dan dođite nakon posla.
Nakon dolaska smještanje, upoznavanje sa domaćinima i objektom, detaljnim planom i programom.
.
.
Nedjelja, 09.06.2024.
Polazak za Sarajevo u poslijepodnevnim satima, a prema dogovoru.Prijavljeni učesnici će dobiti detaljan program 7 dana prije polaska.


– Cijena sa organizovanim prevozom je 400KM (program, smještaj, prevoz).
– Cijena sa vašim vozilom je 370KM (program, smještaj).
– Za sve one koji su ranije bili na nekom od naših Retreat-a cijena se umanjuje za 30KM. Samo uplatom akontacije od 50KM rezervišete svoje mjesto (nema povrata iste).
– Prijave i uplate akontacije primamo najkasnije do 31.05.2024. godine po navedenim cijenama. Cijene nakon 31.05.2024. godine se povečavaju za 100KM ovisno od aranžmana.
– Smještajna jedinica je ograničena brojem kreveta na 8. Stoga požurite sa uplatama akontacija. Preostali iznos možete uplatiti najkasnije na dan polaska.
– U kući je pušenje zabranjeno. Konzumiranje alkohola i drugih vrsta droga za vrijeme Retreat-a u potpunosti je zabranjeno.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na Viber broj 062-832-308, Amra.

Radujemo se novom druženju sa Vama.
Vaš Transformacija Tim