Moje ime je Zahida Terzo, poznatija kao Dada. Jogu sam otkrila i počela prakticirati u vrijeme kada smo se svi borili sa koronom i njenim posljedicama. 
Joga me je mnogočemu naučila te iz tog razloga 2022 god. upisujem i završavam Yoga Alliance školu RYT200 sati, da bih dodatno produbila svoje znanje o jogi, te postajem certificirani instruktor  joge. 
Uz jogu završavam školu Reikija te sam praktičar Reikija, te divne životne energije od koje smo sazdani i koja nas čini time što jesmo. 

Već dvije godine radim kao instruktor joge u vođenim časovima Postnatal i Prenatal joge, joge za Seniore  kao i jutarnje joga prakse kroz časova Hatha joge, Vinyase. 
Po struci sam Magistar sociologije. Ljubitelj sam ručnih radova kroz koje ispoljavam svoju kreativnost i generišem višak energije. Kao ljubitelj prirode i svega prirodnog, osnivač sam kreativne radionice za izradu proizvoda od domaće prirodne vune. 

Kroz svoju praksu sam spoznala da postoji  mnogobrojna populacija koja se suočava sa bolnim stanjima i traumama svog kičmenog stuba koji se odražava na normalno funkcionisanje i obavljanje svakodnevnih zadataka. 
Terapeutska joga  će olakšati i umanjiti vaše probleme sa bolovima u kičmi, poboljšati pokretljivost kičmenog stuba, zglobova, kukova, karlice i ojačati kompletnu muskulaturu. Uz redovno vježbanje i moju pomoć i instrukcije, prolazićemo kroz odabrane, lagane položaje(asane), meditacije i tehnike disanja. 

Uz terapeutsku jogu poboljšati  ćete disanje, ispraviti deformitete kičme, ojačati mišiće urinogenitalnog trakta i učiniti svoje tijelo fleksibilnijim i otpornijim na izazove modernog načina života.
Kroz vašu fizičku aktivnost uz vježbe disanja unaprijedićete svoje zdravlje na fizičkom, psihičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Vidimo se! Srijeda, 18:00-19:30h

Više info na broj 060 33 80 930