REIKI YOGA

Reiki i yoga su prirodna kombinacija.

Reiki Yoga je spoj dviju drevnih tradicija koji nude fizičku, mentalnu i duhovnu dobrobit. To je umirujuća praksa koja kombinuje pažljivo odabrane nježne Yin Yoga položaje koji se održavaju 3 do 5 minuta, s Reiki tretmanom kojeg nudi majstor/učitelj pomoću polaganja ruku za potporu i poticanje prirodnih procesa iscjeljivanja i čišćenja u tijelu. Ova jedinstvena i ekskluzivna kombinacija, potiče protok energije života (Prana ili Ki) u tijelu uklanjajući blokade i neravnoteže u čakrama, uspostavljajući unutrašnji mir i harmoniju.

Sva iskustva, pozitivna i negativna, žive unutar latica naših čakri. I fizičke i emocionalne ozljede utiču na rast i razvoj čakri. Ako ozljeda nije riješena, zahvaćena čakra će postati blokirana. To uzrokuje da se energija spriječi i da se ne može slobodno kretati. Budući da se čakra blokira, čakra će postati nerazvijena. Začepljene čakre uzrokuju veće probleme što duže tako ostaju.

Blok će preći kroz kičmu u svaku sljedeću čakru, sve dok se ne uvede iscjeljenje i otpuštanje. Uz dugotrajne blokade, možete osjetiti spektar simptoma s istodobnim učincima kada su ta područja oštećena, u rasponu od fizičke bolesti do emocionalne debilitacije.

Zato je Reiki izvrsna dopuna yogi i volim uparivanje yoge sa Reikijem. Tako se pojačavaju učinci mog iscjeljivanja.