Kako reci Ne?

Ljudima, poslovima, partnerstvima koja ne želimo…

Kraj je godine i vrijeme je odluka, vrijeme je za analize i planove.

Šta mislite da planiramo da više volimo i poštujemo sebe?

Kada pristajemo na nešto što ne želimo pravimo ustupke i zapravo izdajemo sebe svaki put.

Nije nepristojno reci NE i postaviti granice.

Kako to iskomunicirati, koje su komunikacijske premosnice i kako prestati udovoljavati svima i kako postaviti granice, podici svoje samopouzdanje…

Čekamo vas na ovoj jedinstvenoj radionici za jačanje samopouzdanja i uspješnu realizaciju ciljeva u 2024 godini.

RADIONICU ĆE VODITI:
1. Amra Kubat Okić – licencirana učiteljica Heal Your Life programa, Life Coach, učiteljica joge i Reikija. Decenijama radi sa osobama oboljelim od raznih dijagnoza te ovom radionicom želi prezentovati svoj rad i iskustvo široj publici za samopomoć i iscjeljenje.

2. Dženita Zirdum, trenerica poslovnih vještina sa višegodišnjim iskustvom novinarke, poduzetnice, aktivistice u nevladinom sektoru. Praktičarka je integrativne hipnoze, reikija i njeguje energiju ljubavi kako bi unaprijedila svoj život i živote drugih. Predavač je iz oblasti javnog i medijskog nastupa. Učesnica je i panelistica brojnih konferencija u BiH i regionu. Moderirala je brojne forume, samite i javne rasprave. Posjeduje 30 godina iskustva u medijima i komuniciranju sa publikom. Tokom dosadašnjeg rada ostvarila je zapažene rezultate i u savjetovanju pojedinaca i lidera u oblasti javnih i TV nastupa te vještina komunikacije.

PRIJAVE U TOKU! – Viber broj: 062/832-308

Radujemo se 🙂
Amra&Dženita